Advert

What the H@?$ !!!!

Pagi ni aku bukak facebook cm biasa...ada one of my fren time study dulu posted status sedih...al-fatihah utk arwah ibunya....

Tapi tetiba aku nampak keganjilan berlaku kat status dia...cuba teka.....


14 comments:

Cik Shu said...

Adakah betul2 atau april fool?

aNiS tHe BumbleBee said...

bengong laa kan..aku pon tgk jugak...ishh...!

MrsYusofhussain said...

cik shu - betul la ni...mana ade april fool

MrsYusofhussain said...
This comment has been removed by the author.
MrsYusofhussain said...

kak anis - haa, tu la dia...bongok nye laa

Cik Shu said...

then ape yang ganjil?

MrsYusofhussain said...

cik shu - hahaha, x perasan gak ke..tu ade org yang 'like' plak kat status tu..

so 'like' tu ape motifnye plak kan..

Cik Shu said...

serius blur. Tak perasan langsung. Mengong la org yg 'LIKE' tu.

wie said...

amendanya... cite la aku tak nampak apa yg ganjil kat situ

wie said...

oooo paham dah... org yg like.. oke oke

MrsYusofhussain said...

wie - hahaha, nampak pun...aku baru nak explain...smp skang aku masih konpius motif dia like tu

S.U.R.I.A.T.I said...

hahaha. aku pon memula xpaham n3 ko ni td.
tp skang dh paham dah.

aku rase dia mmg suke kot mak org tu meninggal. huahuahuahua.

S.U.R.I.A.T.I said...

hahaha. aku pon memula xpaham n3 ko ni td.
tp skang dh paham dah.

aku rase dia mmg suke kot mak org tu meninggal. huahuahuahua.

MrsYusofhussain said...

ati - haha, siot la ko...x baik tau...kalo pikir +ve, maybe org tu like sbb dia letak status kat situ inform pasal arwah mak dia...xpun maybe dia ter click like...kekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...