Advert

Maharaja Lawak yang Memang Lawak

Hehe..actually dulu tak layan pun raja lawak ni...tapi bila en.hubby asyik bukak je, lama2 aku pun tersuka giler...actually mmg aku nanti2 kan maharaja lawak ni....sbb nya sume yang masuk mmg hebat2...kadang2 aku nyirap tgk org buat lawak yang cam cipan tu, ntah ape2...gelak sendiri, org lain xde gelak pun...so bila ade ML ni dah sah2 la yg mmg best buat lawak kan

Kalo tanye fav, aku paling suke depa ni....sgt menjadi lawak nya... hahaha, tengok aku dah tergelak dah!!!


Jozan - combination yg cukup perfect...tak kering idea
Jambu - aku tak pernah tgk lawak diorg sebelum ni...tapi mmg kelas gile lawak diorg...superb

Nabil - he is a good entertainer...

Sepah - aku tak pernah tgk time season diorg ni..tapi mmg lawak la....
R2 - kumpulan baru tapi best..i like!!

eeee tak sabarnya nak tunggu next week.....

2 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

aku pon suke giler wey ML ni...tp mulai mggu ni dh xde dh kat prima..
aku xsubscribe citra warna tu sume... HUA!!!!!!! cane nk tgok???jahatla astro ni!!!!!!!!!!!!!

MrsYusofhussain said...

ati - hehe, kan kan...sib baik aku baru add package mustika tu 2 bulan lepas...xpe xpe, nnt aku cite ek..kekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...