Advert

Entry Tak Senonoh - Memerut

Amaran:
Anda dinasihatkan agar tidak meneruskan pembacaan sekiranya anda kurang gemar perkara2 yg tidak senonoh...lalalala~~~~~~~


Alaaah, takdela tak senonoh mane..tp memang ada org yg tak suka benda2 tak senonoh kan...hehe...

Hakak rasa kan ramai yang akan memerut pagi2...hehe, carik jamban...asal buka mata je dari tido agak2 lama sket mesti sibuk nak cari toilet...bese nya akan jadi rutin pagi2 ke toilet dulu....tak tahu la kalo hakak sorg je cmtu, tapi hakak perasan ramai gak pagi2 akan memerut...siap tergedik2 kat luar pintu toilet sbb nak tunggu turn..ni time2 study dulu la..

Hakak terpikir gak, apekah kerana mempunyai sistem pencernaan yang baik atau dh menjadi tabiat atau trend...keke..tapi bagus gak kan...sekurang2 nya perut dh kosong pagi2, so makanan2 utk breakfast, lunch dan dinner ade tempat kat dlm perut tu...hahaha...ape punya teori daaa...eh tapi ada gak yang hanya ke toilet selepas breakfast...tapi ade gak member2 hakak yg decide tak nak mkn pagi sbb tak nak ke toilet..tapi elok ke sebegitu...

Hakak ingat lagi ade sekali time exam, paper ape ntah, kat dalam kelas yg dah disambungkan menjadi 1, so ramai la kan kat situ...exam start kul 9pg, kul 9.02 hakak nak kuar gi toilet plak..haha..org dok pandang jek, iyelah, tak kan la dh siap plak ek...tapi gerenti sume org pun tau nape hakak keluar....ahhh, pedulik ape aku! aku yg sakit perut, kang dok tahan2 sbb malu kang langsung tak leh jawab paper...tak tenang gitu...sebagai org yg mementingkan ketenangan maka hakak decided nak melunaskan hajat yg terpendam dulu....

Apepun, tak kisah la suka memerut ke tidak...janji ko tak tersiksa zahir batin yea.....


p/s: ntah kenapa pagi2 lagi dah rasa nak buat entry yg merapu-meraban

1 comment:

Cik Shu said...

Jom join giveaway MAMA KEMBAR 3. Leh tambah entry ;)
http://shustory.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...