Advert

Bersarang ke?

Maaf...gile lama tak update...recently hakak sgt busy...time kat ofis, busy nak complete kan accounts cos ni dah nak year end...time ni gak la bos dok kasi 2-3 accounts client lagi utk hakak buat..tercirit aku jadinye

Weekend plak asik lari Klang cos mama sakit...ntahla, tak tau mama sakit ape..gi klinik kata doc gastrik, tapi mama hakak selalu sakit belakang plak..baru2 ni kena admit kat GH dalam 5 hari, buat skop, masuk air bagai..tapi sama je...try cara kampung plak mula2 kata terkena..mama hakak pun dah pakai pelindung katanya..tapi sama je...try lagi tengok, kata sbb mama hakak ade amik batu sungai kat Ulu Yam time picnic dulu..mama bawa balik batu tu pun sbb nak prepare batu utk hakak bertungku time pantang...lama dah, tapi tak tau nape skang baru ade hal...so en.hubby pun dah hantar balik batu tu ke tempat asal..takut teramik 'org' punya

Hakak plak buntu...gi hospital doc kata takde ape2...bile try cara kampung, mcm2 plak sbb nye..tak tau mana satu betul...cian mama...selama hari ni susah nak tengok dia sakit...kalo sakit sket pun mesti buat2 tak sakit, kuatkan semangat nak kerja gak..utk besar kan anak2, kasi sekolah elok2...tapi bila time anak2 dh besar ni, dia pun dah tak larat...baru nampak, dh tua rupanya ibu kita ni....ibu yg selama hari ni cukup tabah harungi hidup demi anak2 sudah makin dimamah usia rupanya...betapa hakak tak ter sedar........................


2 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

ala...n3 kali ni sedih.... bykkn doa & solat hajat ye lia...mudah2an mama lia sht spt sediakala...aminnn...

MrsYusofhussain said...

ati - mmg aku sedih ngan ape yg jadi..thanks anyway..insyaAllah mudah-mudahan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...