Advert

Aku Sudah Tua Rupanya

Semalam birthday hakak...tapi hari ni baru dapat bukak blog...honestly i feel nothing special...dah tua2 ni tak harapkan ape2 pun...kecik2 dulu, kalo bleh nak sume ingat, beli kek, kasi hadiah...anything la to make me happy..skang ni not really..bese2 je..

Tapi bersyukur pada Allah, diberikan Allah kesempatan utk hakak hidup on my birthday..diberikan akal yang masih waras, dikurniakan kudrat yg kuat utk hakak jalankan tanggungjawab mendidik anak2, menguruskan suami dan menjaga org tua...kehidupan yang selesa...tu pun dah cukup kan...tapi adelah semalam keluar makan ramai2 adik beradik, potong kek...tu pun dh cukup hakak hargai...

This morning plak bukak je facebook, melambak2 birthday wishes dari kawan2 alam maya...happy plak tengok..sometimes bila kita wish kat org, walaupun setakat di facebook gitu, tak sangka rupanya ia meninggalkan kesan yg besar pada org tu...dia jadi happy..sbbnya dia ada kawan2 yang concern walaupun just berhubung secara maya..itu yg hakak rasa...ape pun aku sudah tua rupanya

p/s: entry kali ni mmg skema rasanya....

4 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

mmg pon...sronok kan bile tau...sbnrnye kite ade ramai kawan, wlupun x jmpa ari2.
nway, again hepi bday lia....

aNiS tHe BumbleBee said...

skema okey???xpayah la ko rasa tua sgt...aku lagi tuaaa...huk!huk!


*saiko diri sndiri!*

MrsYusofhussain said...

ati - btul btl btul...thanks lagi gak :-)

MrsYusofhussain said...

kak anis - akak mmgla lagi tua..mmg tak dpt dinafikan..kekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...