Advert

Ramadhan is Coming

" ku Mengharap kan Ramadhan kali ini penuh makna.........."

Alhamdulillah...dikurniakan kita kesihatan yg baik, umur yang panjang utk menyambut kedatangan bulan yg cukup mulia ni...sekejap je masa berlalu, tau2 Ramadhan datang lagi...

Honestly hakak cukup2 happy next week dah nak start puasa..eventho hakak ni tak sure la sempat sama2 berpuasa pd 1st Ramadhan tu atau tak tapi hakak still excited nak sambut bulan puasa ni...bangun sahur, berpuasa, terawih, mengaji.....syok sgt!!

Teringat zaman kecik2, hakak cukup rajin pose tau....time berbuka plak makan tak hingat...hahaha...tapi hakak selalu ikut gi terawih...tapi slowly bila dh besar, dah kerja sket, life mula busy...terawih jarang2, kalo gi pun buat 8 rakaat je...huhu...dah besar ni pun gerenti pose tak pernah cukup...subur ler katakan...kalo tak awal Ramadhan, mesti time ujung2 Ramadhan dah bocor...sgt tensen hokey! Tapi nak buat cmne kan....

Semoga kita dilimpahi rahmat, dapat menunaikan ibadah berpuasa di bulan yg mulia yang akan tiba tak lama lagi ni dan semoga Allah ampunkan dosa-dosa umatnya.....



Marhaban ya Marhaban Ramadhan al-MUbarak




4 comments:

Cik Shu said...

Dahlia, tgh menghitung hari ye. Harap2 ibu baby dan baby sihat.

BBNadia said...

Salam,Semoga Ramadhan terus membawa keberkatan.Jemput lawat dan follow blog saya...

MrsYusofhussain said...

shu - a'ah begitula nmpknye...mekasih yea...insyaAllah

MrsYusofhussain said...

bbnadia - hi...tima kasih dtg melawat..nnt sy melawat ek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...