Advert

Dulu & Sekarang

Dulu lain sekarang lain...dulu bujang sekarang dah kawin...ewahh!! dulu lain sekarang lain~~~~sila nyanyi version lagu S.M.Salim..huhu

Dulu - hakak feeling2 comel pakai baju2 size S atau M
Sekarang - takde maknenye nak pakai baju size gitu, alamat sendat la hingga menampakkan perut buncit
Dulu - diakui perut hakak buncit sket, ade la terkeluar lemak sket
Sekarang - bertambah-tambah smp tengok pun takut

Dulu - cukup ayu berjalan ke sana sini wpun pada hakikatnya gaya jalan bersepah, bak kata hubby hakak...tapi still akak feeling2 jalan catwalk
Sekarang - ku rasa seperti penguin tgh berjalan, dah jadi penguinwalk dah!

Dulu - kalo hakak naik tangga, stamina fit jek (dah namanya umah kat tingkat 4, xde lift plak, harusla naik tangga kan)...
Sekarang - termengah2 memanjat tangga, siap berenti2 kejap sebelum sambung naik tingkat lagi 1

Dulu - Emosi bese2 je, just luar biasa time nak period jek...normal la kan
Sekarang - suke pikir bukan2, takut nak beranak la, itula inila...mcm tak pernah beranak plak..hihi...haa lagi 1, cepat tul marah kalo si kecik tu degil

Dulu - Suke makan....
Sekarang - suke makan jugak...24 jam teringin nak makan tu ini...tapi hubby hakak kata time tak pregnant pun asyik teringin jek...kekeke





Dulu & Sekarang~~~~huhu


2 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

alaa..xpe...hasilnye lumayan...dpt anak weh..besok dlm pantang,ko diet la bebetul..

mrsyusofhussain said...

kak anis~ haa, tu la dia...betapa besarnye pengorbanan ku skang ni..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...