Advert

The first entry in 2013

Hollaa...dah masuk 2013 sudah....gile berabad aku tak hupdate blog....ntah, dah xde semangat kot....masa mula2 je semangat...hangat2 tahi ayam betul..hehehe

Yup, I am a mother of 3 girls now....yang kecik ni pun girl lagik, memang jadi power puff girl punya team daa..namanya Nur Yusreena and she is 4 months now....alhamdulillah

Suke tgk si kecik ni senyum....

Mula2 agak pitam la aku nak uruskan 3 org anak2 kecik...rumah tak sempat nak berkemas, baju tak berlipat, masak plak mana sempat, kadang2 pukul 3 baru makan lunch....tapi slowly aku dah bleh handle dah kot sekarang....

Yusra dah 5 tahun, dan ini tahun ke 2 dia ke tadika...alhamdulillah pembelajaran memang memberangsangkan...dia pun hepi dgn school life...


Sayra plak is growing....banyak benda yg buat aku laki bini impressed...she is very sweet in her own way..



Dan yang paling disayangi dan dihormati, of course lah laki mak...makin bertungkus lumus dia bekerja nak cari duit utk 4 princess ni....syukur dgn ape yang aku ada sekarang...terima kasih Allah...



2 comments:

cahaya nuranie said...

waa.. dh 3 anak dara lia kan.. akak jugak baru 1 takpe2.. next year turn akak pulak hehe..

MrsYusofhussain said...

kak sham - iye, 3 anak dara gitu...so next year, sy tgu good news drpd kak sham pulak ye :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...