Advert

Workaholic ke Aku?

Ko pernah tak mimpi bekerja....aku ni kerap gak la mimpi buat kerja....bukan takat keje skang ni je, time kat opis2 sebelum ni pun sama.....even time keje kilang dulu pun sama...aku siap bermimpi sambil tangan bergerak buat keje...skang ni plak mimpi dah buat benda yang plan nak buat esok...

Kerja...kerja...awat la ko masuk dalam mimpi aku?

P/s: Aku workaholic? wakakaka...workaholic kebenda kalo pukul 6 sharp aku cabut!!

4 comments:

wie said...

ko banyak sgt pk pasal keje kot... cuba ko pk pasal aaron aziz ke... aku ni dok pk salman khan, sudahnya adik2 salman khan yg duk menyinggah dalam mimpi aku.. jadi lerrrrrr

S.U.R.I.A.T.I said...

aku pun ade gak mimpi keje. tp sekali sekala la.xla selalu. penat wo..keje siang malam. tahan ke ko lia??haha

MrsYusofhussain said...

wie - wakaka, adik pun adik la yer...aku ni xnak la pk pasal org, aku nk pk pasal makan...gi tmpt2 mkn yg best, xpun aku nk pikir bercuti...dpt bercuti dlm mimpi pun boleh la...huhu

MrsYusofhussain said...

ati - eh eh, btul la plak...kalo mlm pun mimpi keje, mmg siang mlm berkerja la...wakaka..lawak la ko ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...