Advert

Holiday - Glory Beach Resort

Phew...sangat syok banyak giles cuti bulan ni...tp pada pak majikan, sah2 hati panas cos office asyik tutup je...last weekend akhirnya aku gi gak bercuti...haha, nape plak AKHIR nya kan...iyela, aku ni mmg sangat2 jarang nak gi bercuti bagai...byk sgt halangannya...ini pun last minute punya planning...so bila last minute, ditambah plak ngan cuti krismas, ko imagine la cmne nak book hotel sume....survey punya survey, akhirnya dapat gak la kat Glory Beach Resort PD....diorg pun amik kesempatan la charge mahal, tapi lantak jela...bukan senang en.hubby nak bawak bercuti....gi 1 hari jek tp enjoy gak la cos bawak budak2 kan...bila diorg hepi of course kita pun seronok....

To me, GBR ni ok gak la cos konsep apartment, kalo pegi family ramai2 bestla...ada pool yg bleh tahan besar lagi....syok gak la....ko layanla 2-3 gambar kat bawah ni...

Hall - Sampai plak rajin dia nk mengemas...

Yusra dah mula kesejukan

Dtg plak Santa Claus n konco2 dia menyanyi lagu Krismas n kasi gula2

Dah puas mandi pool, jalan2 di tepi pantai plaks

2 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

akhirnya....
tp awatnya gmbo sikit bebeno lia oii?? upload le lagiii...

MrsYusofhussain said...

ati - aku malasla nk upload gambo bebyk...rasa cm glamer sgt plak nnt...hehe...cukupla tu, buat syarat...kekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...