Advert

Bola Punya Gile..

Bahang kemenangan masih terasa....seriusly aku happy giles tgk final bola Sukan Sea malam tadi....yang tak best nya layan bola sorang...hubby plak outstation...dok la aku dpn tv sorang2 sambil anak2 sibuk main toy...asal aku menjerit jek, berlari masing2 peluk aku...terkejut sbb ibu dia meroyan...hahaha...

Aku ni mmg dari dulu lagi kalo tgk bola, aku punya feel sama cm aku yg main atau aku yg jadi coach....berdebar jgn kira...dok menjerit tak yah tanya cmne...asal org nak sepak bola masuk ke gol, kakiku sama menendang....time sepakan penalti tu, aku dah tak senang duduk, kejap berdiri, kejap duduk, kejap aku melompat....dh sebijik cam rakan sepasukan diorg.....sbb tu aku malas nak gi stadium, huduh sangat org tgk perangai aku...huhu....
Sumber pic: Harian Metro

Agak2 aku sorang ke yang cmni...ke ko sama cam aku?? kekekeke

6 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

haha.sama2. aku pun mcm ko. tapi pergerakan aku agak terbatas. static je 1 tempat.mls nk brgerak kekdahnya.mulut aku je mcm ayam berak kapur...tak henti2 pot pet pot pet. tp...BOLA MEMANG BEST!!!

MrsYusofhussain said...

ati - sama? wah best2...haha..ko tu cover ayu je, cuba ikut cam aku ni...hahaha

9n0L4 said...

kalo gi stadium mmg best. lain mcm! :p

MrsYusofhussain said...

jaa - betul...lagi gile jadinya...kekeke

9n0L4 said...

kalau GOL, untung² kene dukung & cium dgn org sebelah. mcm kite pulak yg wat sepakan gol. ;))

MrsYusofhussain said...

jaa - cmtu ke? wakaka, bleh plak ek..aku tak tau plak bleh jadi gitu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...