Advert

Ia Hadir Tanpa Diduga

Cewahh, title tak bleh blah ek....

Anyway, memang kuasa Allah takde sape dapat menolak kan...proudly announce that I'm expecting a third child...

Memang tak sangka, in fact takde planning pun to have another baby dalam masa terdekat ni...sayra bulan ni dah setahun, so kira ok gak la kalo time dah dapat adik nanti....aku memula dah syak bila lambat period dalam 3-4 hari cos aku tahu mmg aku jenis period tetap every month...memula cam frust sket, sbb tak expect pun nak pregnant lagi...kalo bleh aku nak dua2 anak besar sket, financial ok sket baru la nak tambah lagi...tapi sapela kita untuk menghalang ketentuan Allah....He knows everything.....

Slowly aku cuba pikir positive....so sekarang baru 5 weeks, so insyaAllah bulan Apr next year, bertambah la ahli keluarga kami......Alhamdulillah.........

11 comments:

Shu @ Mrs. Hamid said...

Dahlia, congrats. Jangan fikir sangat pasal financial, insyaallah ada rezeki anak2 tu nanti. Happy2 je okay supaya baby sihat membesar dalam perut tu.

S.U.R.I.A.T.I said...

yela lia...insyaAllah..tiap anak tu ade rezkinya sndiri. cuma ko kena kuat mental & fizikal la nnti nak membesarkan anak2 yg kecik tu. anyway congrat lia. i jelessssss.... hihihihi

MrsYusofhussain said...

shu - thanks dear...insyaAllah aku cuba...;-)

MrsYusofhussain said...

ati - thanks gak dear...a'ah mmg aku kena kuat fizikal n mental n hopefully aku boleh....tapi ko jgn la jeles, insyaAllah ade rezeki ko tu nnt...

wie said...

tahniah. moga makin murah rezeki ko dengan kurniaan ketiga ini. moga dapat menempuh kehamilan dengan mudah dan selamat. insyaAllah

wie said...

tahniah. moga makin murah rezeki ko dengan kurniaan ketiga ini. moga dapat menempuh kehamilan dengan mudah dan selamat. insyaAllah

MrsYusofhussain said...

wie - thanks dear...insyaAllah mudah-mudahan....

b1n1 m@450b said...

tahniahhhh dahlia.. wah dah nak masuk 3 tu.. :)

aku folo ko yer.. heheh selamat berblog. aku baru je start blogging ni..

MrsYusofhussain said...

yati - hehe, iye 3...thanks anyway

eleh malu plak bila senior nk folo junior ni..ko baru start tapi dah penah buat dulu..aku plak ni baru terkial2 nk cuba...hehe

cahaya nuranie said...

waa.. bestnyer dah nk tambah yg ke-3.. kalau dpt boy bonus la kan.. tp kalau girl lagi Alhamdulillah.. syukur jgn putus... apepun jaga diri, kesihatan.. semoga berbahagia selalu.. akak ni baru 1 huhu.. nak tambah anak tunggu zhafeerah dh complete BF 2 years baru fikir :)

MrsYusofhussain said...

kak syam - hehe, thanks kak...sy pon x sangka ni kak...tp rezeki kan...alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...