Advert

Manusia semakin Binatang

Aku tgh sedih ni....aku baca berita hari ni...sayu nya hati bila baca tentang bayi dicampak dari tingkat lima flat di Sentul....berkecai kepala baby tu...ditambah plak pasal baby mati sebab mak bapak dia yg ade sakit mental lupa nak kasi susu, so disyaki mati kelaparan....ya Allah sedihnya hati aku...serius beb!

Aku tak pasti aku sedih sbb aku pun ade anak yg masih baby ke, sbb naluri keibuan ke, atau sebab peri kemanusiaan yang masih wujud dalam diri aku ni...sekarang ni cerita makin bukan2...kadang2 cam benda kita tak terpikir langsung, tapi org berani buat......

Eee aku nak nangis la...sedih nyaaa...korang tgkla gmbar yg aku cilok dari sini

2 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

lia...aku juga sgt sedih. nape manusia skang begini???sanggup membunuh? sanggup menyakiti org lain? sanggup.sanggup.sanggup. :'(

MrsYusofhussain said...

ati : ntahla ati...cam dah takde hati perut...cm pikir nyawa tu leh jual beli kat kedai2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...