Advert

Kalau Dah Mamai.....

Aku rasa pagi2 dah buat lawak bangang untuk diri sendiri

Cam bese, bgn pagi2, aku settle kan ape yg patut sket dan terus pegi mandi....sambil2 tu mata melilau, pikiran menerawang memerhati segenap penjuru toilet...kan dah nak month end...aku nak tengok2 la barang ape yg dah abis...ape yang bleh beli utk stok sebulan....sambil tu tangan laju je amik berus gigi nak gosok gigi...tapi aku rasa kelat2 plak....aku dok telek2 la berus gigi tu...dah berapa bulan ek aku guna? rasa2 dah kena ganti baru ni...bleh masuk dalam list bulan ni....aku sambung gosok lagi...tapi apsal makin kelat ni....ishhhhh

Tetiba aku teringat...apekah?

Laaaaa, rupanya tadi aku bukan nye amik ubat gigi.....aku letak pencuci muka daaa kat berus.....patutla kelat semacam.....




                    OR



* Awat la teruk bonar mamai aku pagi ni???

6 comments:

wie said...

bwahahahahahahaha time kaseh buat aku gelak pagi2 sejuk ni

MrsYusofhussain said...

wie - iye gelak la ko byk2 utk menghangatkan suasana..tp kira okla, otomatik ilang la mamai aku...kalo tak, ntah ape pulak aku buat kang....

Nens Collection said...

sy pernah ms blajar..tp x sempat gosok lagi..tersengih2 dlm toilet..hehe

MrsYusofhussain said...

miss nens - awak pun penah? ish ish ish..tapi sy tak sengih...terus gelak sorg2 dlm toilet tu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hahaha..

memang lawaks.

MrsYusofhussain said...

azrina0307 - aku pun rasa lawak gaks...agak2 leh masuk maharaja lawak tak? keke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...