Advert

Semua Serba Tak Kena

Perghh, agak2 bersawang tak blog hakak...bz giles rasanya this week..alkisah nye hubby hakak masuk ward...almost 1 week gak la...sebagai isteri yang mithali dan solehah, harus hakak ni bersusah payah untuk cik abg yea....



auww, i mmg isteri mithali hokey

Hubby hakak ni last weekend gi kedah, koje katanye...alih2 balik2 member dah kena cirit-birit, sakit perut bagai...1 hari dok umah rehat pun tak elok2 gak...last2 gi jumpa doktor then doktor advise kena warded je...senang nak buat check up & treatment sume....hakak tak kisah janji insurance tanggung...dah la hubby hakak tu asyik koje je tak reti dok umah...haaa ni rasakan dia dok melepak kat spital, berehat gitew..scan itu ini, check sana sini, sekali result nye hubby hakak kena sinus....

haaa? apekah?

Hakak pun tak paham ape kena mengena sinus ngan sakit perut cirit birit sume...tapi disebabkan doktor tu lagi pandai daripada hakak dalam bab2 medical ni, kita terima jela jawapan dia....according to the doc, since hidung hubby hakak ni bengkok sket (dulu injured time main rugby) so sinus tu tak dapat mengalir betul and berkumpul kat tepi2 hidung..bila dah makin banyak, dia bleh effect kat perut...huhu...tak paham aku!

Baru semalam dapat discharge..alhamdulillah la takde ape2, just kena makan ubat and buat treatment cam yg doc suruh la sket2....phew!!

Hakak plak time dah nak masuk 7 bulan ni, peha mula melecet la..sakit wooo...tak tau nak buat cmne...agaknye peha2 ku sudah mula mengembang dan bertemu sesama sendiri...sbb tu melecet...hehe...ni teori hampeh hakak laa....the best part is hakak terpaksa berjalan kengkang...adoyaiiiii

2 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

laa ye ke...boley cenggitu pulak ye...jadi ko kene kurangkan la segala belacan ape kot.tu pon efek gak sinus ye dak?

mrsyusofhussain said...

kak anis - haaa tula dia...aku pun xpaham...aku ni jarang masak kak, so belacan pun mmg bapaknye kurang la...so skang ni maybe kena monitor sket hubby i makan cmne kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...