Advert

Anniversary Date is a Very Important Date

Alhamdulillah, last Saturday was our 5th Anniversary......

Alkisah nya aku ni boleh terlupa plak bulan ni ada important date...balik keje hari Jumaat tu, singgahla kat umah mentua, bawak anak2 jumpa nani and nana nya sbb lama tak jumpa....tetiba mom-in-law wish, aku plak tercengang2, wish mende plak ni...sekali my MIL ckp, esok kan 5hb and aku plak, Makk den terlupo!!!!

Rupa-rupanya my deary hubby dah siap call mak dia kasitau dan tanya ada masak best2 ke...dgn SIL plak balik keje trus wish kat aku.......kebetulan time aku bawak anak2 gi umah in-law, hubby blum balik keje lagi.....rasa bersalah nya aku~~~~~~

Serius wei, aku rasa bersalah teramat sgt sbb cmne aku bleh lupa very important date in my life...yg bestnya en. hubby plak yg ingat...huhuhu

Bila dah balik umah, dh sampai pintu, hubby ckp ada 4 hadiah utk aku kat dalam umah...aku kena carik sendiri.....aku excited la cari...anak2 pun excited tolong cari......dalam freezer ada cake, atas meja makan ada gambar kawen kitorg yg dia letak dalam frame, dalam bilik tergantung baju and card for me......terharunya....



I didn't buy anything for him, I didn't even remember the day, I felt so guilty....minta maaf sangat2 abang and really appreciate your effort...love u so much!

3 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

SO SWEETTT....CAMNE KO LEH LUPA LIA?? busy sgt eh...sian ko...anyway, hepi anniversary fren...

MrsYusofhussain said...

ati - hehe, tula aku mmg tgh bz skang kt opis...ngan training nak kena buat, ngan keje2 lain kt opis ni.....huhu

neway, thanks ye...

Anonymous said...

i love u sayang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...