Advert

Wajah Baru di tahun Baru

Hahahaha....sambil hidung kembang kempis

Amacam header baru i? of course bukan aku yg buat..credit to kak anis sbb tolong buatkan...haha, nmpk sgt aku tak pandai kan...even kak anis ckp dia buat simple je but to me, marvelous!!!

Moga header baru menjanjikan sesuatu yang baru...muahahha

4 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

keh3x!! asal aku still nampak lagi ketidakseimbangan dia eh?xpe2.kang petang2 skit,aku ejas skit gambar tu kasi besar skit.baru ngam dgn page ko.

MrsYusofhussain said...

iyeke??...tantek je aku nengok...kekkee

S.U.R.I.A.T.I said...

cantek...wahhh...aku rs mcm nak tukar gak. tp x reti la...nak mintak tlg kt anis gak boleh??
eyh.tp kan..lg cantik klu ko letak gmbr ko anak beranak kt tepi spek mata tu. ehem2. ko mintakla anis tolong lg...kompem ko x tau punya kan....??aku nak ajar, aku pun x reti...

MrsYusofhussain said...

ati - hahaha sila-sila...
aku mmg purposely xnak letak gambar kami anak beranak, kang popular susah plak..keke
takpe ati,marila kita tak reti beramai2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...